Lunalove / Luna Love / Luna Nova / LunaNova

Benadering
 
De Godin van de Liefde heeft vele gezichten. In oude culturen werd zij vertegenwoordigd door priesteressen, die de taak hadden haar liefde rechtstreeks op de mens over te brengen. Deze heilige hoeren waren stralende, zinnelijke, zelfbewuste vrouwen waarin de tegenstelling spiritueel & lichamelijk verenigd werd (datgene wat in de moderne maatschappij ontbreekt). Gemeenschap met een heilige hoer gebeurde in de rituele setting van de tempel en betekende een vernieuwing van het mysterie van de seksualiteit (en het leven).

Het hedendaagse gezicht van de Godin heeft zich aangepast aan een maatschappij waarin het vrouwelijke onderdrukt wordt en seksualiteit in de diepten van het onderbewuste verborgen is. Avantgarde Femdoms laten hun krachtige licht subtiel & speels schijnen en brengen een gezonde balans in de moderne man-vrouwverhouding. Zij maken korte metten met de devaluatie van het vrouwelijke en dwingen alleen al door hun verschijning respect en adoratie af. Het behoort immers tot de natuur van de man om het de vrouw te geven en haar te aanbidden; alleen op die manier kan hij loskomen van zijn ego en de liefde overweldigend ervaren. 

De witte én zwarte Godin worden steeds manifester en verschijnen in vele vormen en vrouwen. Het is mijn missie om te werken met deze krachtige vrouwelijke energie, haar voelbaar te maken en meer balans tussen lichaam & geest, hemel & aarde en masculine & feminine te creëren. Om als gewijde moderne priesteres de levensenergie door mij heen te laten stromen, echt contact te maken en seksualiteit de plek - en helende kracht - te geven die het van nature heeft.

Ik stimuleer mensen vanuit een intuïtieve en tantrische benadering om in contact te komen met hun eigen intimiteit, diepere behoeften en authentieke zelf ~ en om van daaruit nieuwe (hart)verbindingen met anderen aan te kunnen gaan. Zodra je dit diepe contact met jezelf weer kunt voelen, begint het universum door je heen te stromen en hoef je niets meer te doen. Het leven voltrekt zich dan vanzelf, brengt mooie mensen en bijzondere gebeurtenissen op je pad en laat je versteld staan van je eigen wezen en scheppingskracht.