Ervaringen

* Ik ben nog steeds aan het nagenieten van dit onverwachte avontuur met jou. Je bent een openbaring voor mij; een speciale vrouw, die me in positieve zin heeft veranderd. Het was heerlijk om je aanwezigheid te voelen en met je te kletsen. Het is een genot om in jouw energie te zijn. 

* Ons contact is therapie voor mij, ik heb niet eerder zoiets meegemaakt. Jij bent fijn om mee te praten en ik voel me vertrouwd bij je. Ik ben meer mezelf nu en durf mooie vrouwen langer aan te kijken. Ik krijg ineens aandacht van vrouwen en dat heb ik aan jou te danken. Hoe je het precies gedaan hebt weet ik niet, maar je hebt me iets gegeven dat ik kwijt was: mijn zelfvertrouwen. En daar ben ik je erg dankbaar voor.

* Ik voel me goed bij jou. Je bent leuk, veelzijdig en op een positieve manier met jezelf bezig. Door jouw inspirerende kijk op dingen, ben ik voorbij de lust in een soort pure ervaring van liefde terechtgekomen. Ik wist niet dat dit bestond :-)

* Ons contact heeft me de ogen geopend. Daarna heb ik besloten te scheiden en vol voor de liefde te gaan. Ik wist dat ik niet langer zo kon doorgaan. Ik miste al jaren intimiteit en liefde, maar die heb ik nu en meteen na ons contact gevonden. Ik ga zelfs monogamie weer een kans geven. Je bent een prachtige, warme, heerlijke vrouw en ik zal nog vaak mijmeren over de goddelijke verbinding die ik ervaren heb met jou!

* Het lijkt wel alsof er in alles wat je zegt een kleine belediging zit. En daar raak ik gek genoeg extreem opgewonden van...

* Ik was ontzettend onder de indruk van u. Vind het heel aantrekkelijk dat u zo intelligent en tegelijk zo mooi bent en dat u me zo goed aanvoelt (zo lijkt het). Ik heb veel geleerd en breng dat de volgende keer graag in de praktijk. Hopelijk tot snel weer.

* I had tears in my eyes while reading about the tarot card you drew for me. This session made me feel exhausted. All my desires were wiped out minute by minute because by the end I was going to learn the hard lesson. I know now why you were blessed. In order to bring awareness and light to the lost souls as I am. Your beauty is blinding. There are no words to express my gratitude.

* I liked you in many different ways, as well as I find you very attractive and interesting. There's the concentration of life force around you and it would be something to be admitted to your circle. Tantric sex is so potent and healing, everyone who hasn't experienced it lives in a world without chocolate. Which is not all that bad, because marzipan is also a very fine treat. I would like to remain in the uplifting world of energy filled encounters, and not descend to the plain world of real life which is the viod to me, the burden we have to bear. You are one of the exceptional few whose life is connected to the better things in life. The others have mostly lost their connection, or forgotten the existence of the things we speak of and there's a vast number of people who don't have an idea it exists. The world needs more goddesses and I hope it will one day be a better place where finding a comforting spirit - to spend time immersed in pure pleasure of connecting with another for mutual benefit - will allow everyone to be able to find that connection easier than it is today.

 

* Ik vind het heel erg bijzonder dat je je zo bloot durfde te geven qua emoties. Persoonlijk is voor mij het durven tonen van emoties een vorm van kracht. En een krachtige persoonlijkheid heb je zeker, anders zou je niet zo'n natuurlijke triggerende invloed op mijn onderdanige kant uitoefenen. Je hoeft maar enkele woorden te zeggen en dat onderbuik gevoel is direct sterk aanwezig. Daardoor voel ik een vorm van geborgenheid bij jou. Ik hoop dat ik je vaker mag verblijden en laten genieten met mijn aanwezigheid. Of het nu puur persoonlijke gesprekken zijn, of het botvieren van je dominantie. Ik hoop nog veel met je mee te mogen maken en die twinkeling in je ogen te aanschouwen. 

* Meesteres ik wil u laten weten dat ik het contact met u als erg fascinerend, opwindend en verrassend heb ervaren. Ik merk dat ik erg onder de indruk ben van uw verschijning en presence. Deze blijft in mijn hoofd zitten. Ik hoop dat ik snel weer in de mogelijkheid ben om een sessie bij u te doen.

* Wauw... Ik vond de sessie echt extreem lekker en goed. Ben nog steeds beetje aan het trillen. Bedankt!

* Je herinnerde me er precies op het juiste moment weer aan hoe het kan zijn. Ik heb een zware periode achter de rug en verloor veel. Ben al vanaf mijn 20ste bewust bezig met een soort obsessie tot zelfontplooiing en heb me als gabber in de spirituele wereld begeven haha. Die verbinding, het verlangen ernaar en het ongeloof dat het niet bestaat, hoewel zeldzaam... jij bevestigde dat er meer mensen zijn die dat hebben... En die energie, daar ga ik voor. Je gaf me een standje voor iets wat ik eigenlijk wel voelde, maar wat even weg was... Thanks voor de reminder, ben je dankbaar.

Bedankt voor ons gesprek, het was voor mij heel fijn en goed om met je te praten. Zeker nu er zoveel vragen zijn en ik zoekende ben is het fijn om dit te kunnen delen met iemand die hier anders naar kijkt als de meesten. Op één of andere manier heeft ons gesprek me ervan bewust gemaakt meer naar mezelf en mijn lichaam te luisteren. Dit heb ik een tijdje niet gedaan; hopelijk lukt het mij nu hier weer mee aan de slag te gaan.

Lunalove / Luna Love / Luna Nova / LunaNova

* Wow, dat was grandioos, dank je wel :-) Je lach is heerlijk en ik vond het bijzonder om te horen wat je bij me voelde... het klopt nog ook! 

* Dankjewel, ik vond het een super fijne en spannende ervaring en veel leuker dan ik me had kunnen voorstellen! X

* Ik vond het weer helemaal super. Het is niet alleen heel erg opwindend met jou, maar het gaat echt een dimensie verder. Het is haast of ik echt bij je en dat maakt het wel heel speciaal. Helemaal niet oppervlakkig; tenminste zo voelt het voor mij. Ik spreek graag snel weer met je af en kijk er nu al naar uit :-)

* Het klinkt misschien een beetje gek, maar ik had tijdens de sessie het gevoel dat ik moest huilen, terwijl ik tegelijkertijd een stijve had. Ik ben nog helemaal aan het nabezinnen en heb echt een wow-gevoel.

* Met een grote glimlach in slaap gevallen gisteren. De hevigheid van je kijken, je vurige schoonheid en je onwaarschijnlijke karakter hebben een bres geslagen in mijn innerlijk. Zelden, beter gezegd nooit, heb ik vrouwelijke kracht op meerdere niveau's zo ervaren. Ja...ik wil op reis.

* Knap van je, je hebt mij helemaal open gekregen en ik heb dingen gedaan die ik niet voor mogelijk hield! Super bedankt, je bent bijzonder. Tot snel. 

* Onze ontmoeting heeft een diepe indruk op mij achtergelaten. Door de manier waarop je communiceert, mij uit mijn verlegen schulp haalt en je open, pure, liefdevolle en warme manier van benaderen wil ik mij helemaal bloot geven; iets wat ik nog nooit eerder bij iemand heb gedaan. Na onze sessie heb ik mezelf meer bloot durven geven en enkele selfies gemaakt. In de bijlage kun je deze terugvinden, ik hoop dat ze je bevallen. Diep in mij zit een onderdanig prinsesje dat in het bezit wil zijn van een Godin. Ik wil deze spirituele en seksuele ontdekkingsreis graag met jou aangaan.

* Je kwam intens bij mij binnen, wist exact de juiste snaren te raken. Op zo'n manier dat ik me als was/boetseerklei in uw handen mocht voelen. Ieder woord kwam binnen als waarheid, alsof ik op m'n bestemming leek aan te komen. De plek waar ik thuis zou horen. Puur een object van genot voor een Godin als u. Vannacht in m'n dromen was m'n plek gekuist en geboeid aan het bed van de Godin. Op één of andere manier is de drang vandaag heel erg sterk om bij u te zijn, terwijl ik een deel van m'n heilige attributen draag. M'n lichaam gegeneerd plezier en pijn laten ervaren, in ruil voor uw glimlach. M'n geest voelt u al... het lichaam hunkert naar gevoel. Oftewel, m'n mindset lijkt compleet door te draaien.