PA 1003 JD3 CS.jpg

Welkom hier & nu

 

Het leven kent geen toevalligheden, zo ook niet onze ont~moeting. Je bent welkom om hier iets van mijn sfeer te proeven en je te laten verleiden door mijn woorden. Ik neem je graag mee naar een andere werkelijkheid; een plek waar je misschien iets kunt terugvinden van wat je kwijt was en waar je ongegeneerd en vrij mag genieten.

 

Door de ontmoeting aan te gaan, kunnen denken, stress en geblokkeerde energie plaatsmaken voor voelen, ervaren en (samen) Zijn. Want er is geen medicijn zo krachtig als liefdevolle aandacht en gezien worden in je behoeften en verlangens.   

Ik beleef iedere ontmoeting als een nieuw avontuur en ben er op dat moment helemaal voor jou. Er is van te voren geen vastgesteld plan over hoe ons contact gaat verlopen; de dynamiek van iedere verbinding is anders en ik laat de dingen steeds weer in het moment ontstaan. Ik ga altijd voor echt contact en diepe intimiteit. Bewustzijn en aandacht voor wat er is en ervaren wil worden, behoren tot mijn specialiteit en vrouwelijke kracht. Mijn energie wordt als warm, bijzonder, fris, sprankelend en helend ervaren, waardoor één sessie al genoeg kan zijn om je beter in je vel te voelen en met nieuwe inspiratie in het leven te staan.