Over jou

Jij bent een universum, waar ik me graag in begeef. Je bent welkom in mijn wereld en ik verdiep me met veel interesse en betrokkenheid in de jouwe. Zodat er versmelting kan plaatsvinden en we een ervaring van ons leven hebben, die nog lang in bewustzijn en zintuigen natintelt.

 

Voor een speciale en intieme ervaring met een mooie vrouwelijke vrouw ben je bij mij aan het juiste adres. Het zou kunnen dat je vastgelopen bent in je leven en behoefte hebt aan een nieuwe impuls; misschien wil je meer verdieping in de beleving van jouw eigen intimiteit; wie weet heb je onderdanige gevoelens en zoek je een Godin om te aanbidden, dienen en je helemaal aan over te geven; misschien verlang je ook gewoon naar een heerlijk ontspannen en prikkelende ervaring, waardoor je er opgeladen en wel weer even tegenaan kunt. Je kunt er hoe dan ook op vertrouwen dat je van mij geen 'happy end', maar een 'exciting new beginning' ontvangt :-) 

Ik ben een tantrische Domina, dus verwacht van mij niet het gebruikelijke. Wat je wel kunt verwachten is echt contact en geraakt worden op de manier die nodig is. Tantra gaat over verbinding (met jezelf, anderen en het leven) en die kan zowel IRL als via Skype ontstaan. Op dit moment ben ik alleen te boeken voor Skypesessies, waarin we de tijd & ruimte achter ons laten en samen nieuwe dimensies zullen verkennen ⭐ 

Meisje van genot Olivia 21.JPG