Over mij

... vol verlangen, passie en genot. Open, eerlijk en heerlijk. Nieuwsgierig naar wat het leven te bieden heeft en ontvankelijk voor schoonheid in pure, natuurlijke vorm. Ik ben Intimiteitscoach, tantrika, Domina, Femme Fatale, ver~leidster, healer, zielengids, filmster en levenskunstenares. Mijn vrouwelijke energie heeft een bepaalde uitwerking op mensen. Ik ben me hier steeds bewuster van geworden, waardoor een sterk verlangen ontstaan is om met deze vitale levensenergie te werken. Om vanuit mijn authentieke wezen en kracht verbinding te maken, en de ander op alle niveaus (fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel) te ontmoeten.

Hier een vorm voor vinden was niet makkelijk ~ want er waren geen gebaande paden ~ maar deze zoektocht heeft me veel inzicht, groei en vervulling gebracht. Sinds ik in contact ben met mijn diepste behoeften en op een bewuste manier mijn verlangens in vervulling laat gaan, is er iets in mezelf geopend; daardoor is het op alle vlakken gaan stromen en ervaar ik een enorme rijkdom in mijn leven. Ik hoop een stukje van dit geluk & genot met jou te delen :-)


Ik woon in de regio Haaglanden, ben hoogopgeleid en leef gezond en bewust. Zowel op filosofisch als spiritueel vlak heb ik mijzelf ontwikkeld, maar ik ben vooral bedreven in de magie van het dagelijks leven. Ik ben uitdagend, speels, liefdevol, meedogenloos, intuïtief, heldervoelend, warm, gepassioneerd, creatief, sensueel, open, echt, ontembaar, ongekend en dus... verslavend en veranderend. Ik voel mensen en situaties snel aan en beweeg me gemakkelijk in en tussen verschillende werelden. Als amazone en reizigster in het landschap van de ziel, draag ik mijn vrouwelijkheid, sensualiteit en seksualiteit met hartstocht, overtuiging en enthousiasme uit. In mijn eigen leven en sinds 2015 ook in mijn eigen onderneming.
 

PA 1096 JD2 CS#.jpg