PA 8634 glans CS.jpg

Skype

Tijdens een sensuele sessie via Skype hoeft niets en is veel mogelijk. In een sfeer van elegant erotisch, prettig pervers en deeply devine, zullen verbinding, kracht en kwetsbaarheid de boven- of ondertoon voeren. Het effect van een tantrische coachingsessie kan daardoor bevrijdend en therapeutisch zijn.

Ik ken mijn grenzen, heb weinig taboes en nodig je uit te landen in een aangename, veilige en zinnenprikkelende energie. Je kunt alles met mij delen en aan mij laten zien, ook die dingen waar je normaal gesproken niet over praat en die je wellicht lastig vindt om te accepteren. Ik vind niets gek, word blij van authenticiteit en reageer altijd open, eerlijk en respectvol. 

Tijdens de sessie laat ik me leiden door mijn intuïtie en spontane impulsen en stimuleer ik jou hetzelfde te doen. Je mag van te voren aangeven wat je wensen en verlangens zijn, maar zult vooral verrast worden door de energie van ons moment.

Tarieven voor Skypesessies:

€ 45,- voor een half uur

€ 60,- voor drie kwartier

€ 75,- voor een uur   

€ 105,- voor anderhalf uur

De eerste sessie is altijd een uur. Vooraf betalen via PayPal. Tips & tokens of appreciation, e-mail giftcards en bruidsschatten van nieuwe servants zijn welkom. Verras me :-)

Inspiratie nodig?

👇

https://www.amazon.com/hz/wishlist/ls/2V1NNW1BBQV8E?ref_=wl_share

Stuur je cadeautjes naar mijn mailbox/kantoor:

LunatiKa

Trasmolenlaan 12

3447 GZ  WOERDEN